Taxa de transport pentru toate comenzile pana in 4.500 de lei, este calculata dupa plasarea comenzii, in functie de volum / greutate. Pentru comenzile peste 4.500 de lei transportul este gratuit.

Livrarea se face prin Fan courier / Raben, in 5-7 zile lucratoare de la procesarea comenzii.

 

Comenzile efectuate pana la ora 13:00 vor fi trimise catre productie / depozit in aceasi zi, in functie de numarul de comenzi si de stoc.

 

Comenzile efectuate dupa ora 13:00 vor fi trimise catre productie / depozit urmatoarea zi.

 

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. in momentul in care dvs. sau o parte terţa desemnata de dvs., alta decât transportatorul, intra in posesia fizica a produselor comandate.

Pentru produsele din materiale fragile, aveti obligatia de a verifica coletul la primire, inainte sa semnati procesul verbal de receptie a produsului oferit de firma de curierat. Nu ne asumam raspunderea pentru coletele deteriorate neverificate in prealabil in prezenta curierului, pentru care ati semnat ca sunt in stare corespunzatoare.

Pentru Perioadele promotionale (Black Friday, Craciun, Anul Nou, Paste, etc.), termenul de livrare al comenzilor plasate in intervalul desfasurarii campaniei, poate fi diferit de cel afisat pe site si depinde de capacitatea de operare a firmelor de curierat. Se face exceptie de la termenul mentionat in mod obisnuit si nu vor intra in conditiile promotionale din perioadele obisnuite.