Folosirea (vizualizarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor Termini si Conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

 

Acest site – “malidi.ro” –  este denumirea comerciala a societatii 

“ MALIDI DESIGN S.R.L.”, persoana juridica de naţionalitate româna, avand sediul social in Jud. Bihor, Sat Lugasu de Jos, Com. Lugasu de jos, Str. Principala nr 41, cod postal 417315, având numar de ordine in Registrul Comertului J05/2286/2017, cod unic de inregistrare fiscala 38061781.

 

Vânzator – “malidi.ro”.

 

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

 

Client – persoana fizica / persoana juridica care are, sau obtine acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre malidi.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre malidi.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

 

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

 

Site – domeniul malidi.ro si subdomeniile acestuia.

 

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vânzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vânzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

 

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizata de catre Vânzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

 

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vânzator.

 

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vânzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vânzatorului si a Cumparatorului.

 

Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vânzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vânzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vânzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vânzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vânzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.’

 

 

 

Document – “Termeni si Conditii.”

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vânzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vânzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre “malidi.ro” Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vânzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

 

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

2.3. Pentru motive justificate, Vânzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vânzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

 

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vânzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vânzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

 

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vânzator pe Site vor sta la baza Contractului, factura va tine loc de certificat de garantie data de catre Vânzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 

 1. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

 

 Pentru motive justificate “malidi.ro” isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel “malidi.ro”. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al “malidi.ro”, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

 

3.2. Comunicarea cu Vânzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de Bunuri si/sau Servicii sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vor fi excluse din Site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

 3.3. În cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, “malidi.ro” isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip CAPTCHA, in vederea protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

 

 3.4. “malidi.ro” poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care “malidi.ro” are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

 

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A..

 

3.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vânzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

3.7. Daca vor exista comenzi plasate pe site, si vom realiza ca pretul la unul dintre articole este gresit, ca urmare a unei erori umane sau a platformei, vom notifica clientul in acest sens comunicandu-i-se pretul corect, daca acesta va confirma comanda cu pretul corect, va fi expediata, in caz contrar comanda va fi anulata.

 

 1. CESIONAREA ȘI SUBCONTRACTAREA

 Vânzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a “malidi.ro”, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de “malidi.ro”, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al “malidi.ro”asupra Continutului precum si participarea la transferul, vânzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decât cu acordul scris expres al “malidi.ro”.

 

5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre “malidi.ro” si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea “malidi.ro”cu referire la acel Continut.

 

5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

 

5.5. În cazul in care “malidi.ro”confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea “malidi.ro”pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

5.6. Nici un Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea “malidi.ro”si/sau al angajatului/prepusului “malidi.ro”care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care acesta exista, fata de respectivul continut.

 

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

 1. COMANDA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si /sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

 

6.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

 

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vânzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

6.4. Vânzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 

  6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

  6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de “malidi.ro”, in cazul platii online;

  6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

6.5. În cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, Vânzatorul va rambursa suma in maxim 15 (cincisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.  Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 

  6.5.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

 

  6.5.2. pentru Comenzile achitate cu Op/Transfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

 

6.6. Vânzatorul va putea amâna rambursarea sumei pâna la primirea Bunurilor vândute sau pâna la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

 

6.7. În cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vânzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vânzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 

 1. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURĂ DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

 

  7.1.2. contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca işi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vânzator;

 

  7.1.3. furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiara pe care Vânzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

 

  7.1.4. furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;

 

  7.1.5. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

 

  7.1.6. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanataţii sau din motive de igiena şi care au fost desigilate de Cumparator;

 

   7.1.7. furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 

 1. CONFIDENȚIALITATE

 8.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vânzatorului, vor ramâne in proprietatea Vânzatorului.

 

 1. PUBLICITATE

9.1 Newsletterele Malidi sunt transmise prin intermediul partnerilor specializati si agreati de Malidi. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

 

9.2 In momentul in care, Clientul isi creeaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client poate fi modificata in orice moment, prin contactarea Malidi in acest sens, sau folosirea link-ului Dezabonare din corpul Newsletterului.

 

9.3 Renuntarea la primirea Newsletterului de catre Client sau Cumparator se face in orice moment folosinf link-ul dedicat de dezabonare din cadrul oricarui Newsletter sau apeland la numarul de telefon 059.924.969.

 

9.4 Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

 1. LIVRAREA BUNURILOR

10.1 Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, prin curieri proprii.

 

10.2 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare – note de transport (awb/aviz de expeditie).

 

10.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si/sau Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.